Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Stulić, M. (2022). Analiza promjena prehrambenih navika studenata tijekom socijalne izolacije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359215
Stulić, Matea. "Analiza promjena prehrambenih navika studenata tijekom socijalne izolacije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359215
Stulić, Matea. "Analiza promjena prehrambenih navika studenata tijekom socijalne izolacije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359215
Stulić, M. (2022). 'Analiza promjena prehrambenih navika studenata tijekom socijalne izolacije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359215
Stulić M. Analiza promjena prehrambenih navika studenata tijekom socijalne izolacije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359215
M. Stulić, "Analiza promjena prehrambenih navika studenata tijekom socijalne izolacije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359215