Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Kosinec, M. (2022). Dipeptid karnozin - multifunkcionalna molekula s pozitivnim učincima na prehranu i zdravlje (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:158421
Kosinec, Matea. "Dipeptid karnozin - multifunkcionalna molekula s pozitivnim učincima na prehranu i zdravlje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:158421
Kosinec, Matea. "Dipeptid karnozin - multifunkcionalna molekula s pozitivnim učincima na prehranu i zdravlje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:158421
Kosinec, M. (2022). 'Dipeptid karnozin - multifunkcionalna molekula s pozitivnim učincima na prehranu i zdravlje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:158421
Kosinec M. Dipeptid karnozin - multifunkcionalna molekula s pozitivnim učincima na prehranu i zdravlje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 11.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:158421
M. Kosinec, "Dipeptid karnozin - multifunkcionalna molekula s pozitivnim učincima na prehranu i zdravlje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:158421