Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Lozica, K. (2023). Autohtone probiotičke kulture - visoko vrijedni promotori metabiotika (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544370
Lozica, Karmen. "Autohtone probiotičke kulture - visoko vrijedni promotori metabiotika." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544370
Lozica, Karmen. "Autohtone probiotičke kulture - visoko vrijedni promotori metabiotika." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544370
Lozica, K. (2023). 'Autohtone probiotičke kulture - visoko vrijedni promotori metabiotika', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544370
Lozica K. Autohtone probiotičke kulture - visoko vrijedni promotori metabiotika [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544370
K. Lozica, "Autohtone probiotičke kulture - visoko vrijedni promotori metabiotika", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544370