Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Boras, M. T. (2023). Usporedba nir spektara i fizikalno kemijskih svojstava funkcionalnih kakao napitaka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849389
Boras, Marija Terezija. "Usporedba nir spektara i fizikalno kemijskih svojstava funkcionalnih kakao napitaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849389
Boras, Marija Terezija. "Usporedba nir spektara i fizikalno kemijskih svojstava funkcionalnih kakao napitaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849389
Boras, M. T. (2023). 'Usporedba nir spektara i fizikalno kemijskih svojstava funkcionalnih kakao napitaka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849389
Boras MT. Usporedba nir spektara i fizikalno kemijskih svojstava funkcionalnih kakao napitaka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849389
M. T. Boras, "Usporedba nir spektara i fizikalno kemijskih svojstava funkcionalnih kakao napitaka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:849389