Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Hodžić, M. (2023). Optimiranje jelovnika za osobu oboljelu od Hashimoto tireoiditisa (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415056
Hodžić, Melisa. "Optimiranje jelovnika za osobu oboljelu od Hashimoto tireoiditisa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415056
Hodžić, Melisa. "Optimiranje jelovnika za osobu oboljelu od Hashimoto tireoiditisa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415056
Hodžić, M. (2023). 'Optimiranje jelovnika za osobu oboljelu od Hashimoto tireoiditisa', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415056
Hodžić M. Optimiranje jelovnika za osobu oboljelu od Hashimoto tireoiditisa [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415056
M. Hodžić, "Optimiranje jelovnika za osobu oboljelu od Hashimoto tireoiditisa", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:415056