Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Tokić, M. (2023). Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana na aktivnost lipoksigenaze u maslinama sorti bjelica i levantinka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096220
Tokić, Mia. "Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana na aktivnost lipoksigenaze u maslinama sorti bjelica i levantinka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096220
Tokić, Mia. "Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana na aktivnost lipoksigenaze u maslinama sorti bjelica i levantinka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096220
Tokić, M. (2023). 'Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana na aktivnost lipoksigenaze u maslinama sorti bjelica i levantinka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096220
Tokić M. Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana na aktivnost lipoksigenaze u maslinama sorti bjelica i levantinka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096220
M. Tokić, "Utjecaj ubrzanog toplinskog tretmana na aktivnost lipoksigenaze u maslinama sorti bjelica i levantinka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096220