Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Mihaljević, M. (2023). Povezanost unosa dodanih šećera s kvalitetom prehrane adolescenata (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:561750
Mihaljević, Matea. "Povezanost unosa dodanih šećera s kvalitetom prehrane adolescenata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:561750
Mihaljević, Matea. "Povezanost unosa dodanih šećera s kvalitetom prehrane adolescenata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:561750
Mihaljević, M. (2023). 'Povezanost unosa dodanih šećera s kvalitetom prehrane adolescenata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:561750
Mihaljević M. Povezanost unosa dodanih šećera s kvalitetom prehrane adolescenata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:561750
M. Mihaljević, "Povezanost unosa dodanih šećera s kvalitetom prehrane adolescenata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:561750