Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Kalogjera, L. (2023). Semi-rational engineering of Adh2 protein for better methanol utilization in yeast Komagataella phaffii (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:905585
Kalogjera, Lara. "Semi-rational engineering of Adh2 protein for better methanol utilization in yeast Komagataella phaffii." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:905585
Kalogjera, Lara. "Semi-rational engineering of Adh2 protein for better methanol utilization in yeast Komagataella phaffii." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:905585
Kalogjera, L. (2023). 'Semi-rational engineering of Adh2 protein for better methanol utilization in yeast Komagataella phaffii', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:905585
Kalogjera L. Semi-rational engineering of Adh2 protein for better methanol utilization in yeast Komagataella phaffii [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:905585
L. Kalogjera, "Semi-rational engineering of Adh2 protein for better methanol utilization in yeast Komagataella phaffii", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:905585