Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Tarandek, A. (2023). Bioaktivni peptidi nastali proteolitičkom aktivnošću soja Lactococcus lactis ZGBP5-32 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:862341
Tarandek, Ana. "Bioaktivni peptidi nastali proteolitičkom aktivnošću soja Lactococcus lactis ZGBP5-32." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:862341
Tarandek, Ana. "Bioaktivni peptidi nastali proteolitičkom aktivnošću soja Lactococcus lactis ZGBP5-32." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:862341
Tarandek, A. (2023). 'Bioaktivni peptidi nastali proteolitičkom aktivnošću soja Lactococcus lactis ZGBP5-32', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:862341
Tarandek A. Bioaktivni peptidi nastali proteolitičkom aktivnošću soja Lactococcus lactis ZGBP5-32 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:862341
A. Tarandek, "Bioaktivni peptidi nastali proteolitičkom aktivnošću soja Lactococcus lactis ZGBP5-32", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:862341