Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za opće programe Laboratorij za održivi razvoj
Citirajte ovaj rad
Grgić, N. (2023). Razvoj funkcionalnih proizvoda na bazi rajčice uz dodatak rubisco proteina i praha masline (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288513
Grgić, Nikolina. "Razvoj funkcionalnih proizvoda na bazi rajčice uz dodatak rubisco proteina i praha masline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288513
Grgić, Nikolina. "Razvoj funkcionalnih proizvoda na bazi rajčice uz dodatak rubisco proteina i praha masline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288513
Grgić, N. (2023). 'Razvoj funkcionalnih proizvoda na bazi rajčice uz dodatak rubisco proteina i praha masline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288513
Grgić N. Razvoj funkcionalnih proizvoda na bazi rajčice uz dodatak rubisco proteina i praha masline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288513
N. Grgić, "Razvoj funkcionalnih proizvoda na bazi rajčice uz dodatak rubisco proteina i praha masline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288513