Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Vukadinović, N. (2023). Održivost u sustavu društvene prehrane - primjer studentskih jelovnika (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737496
Vukadinović, Nikola. "Održivost u sustavu društvene prehrane - primjer studentskih jelovnika." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737496
Vukadinović, Nikola. "Održivost u sustavu društvene prehrane - primjer studentskih jelovnika." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737496
Vukadinović, N. (2023). 'Održivost u sustavu društvene prehrane - primjer studentskih jelovnika', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737496
Vukadinović N. Održivost u sustavu društvene prehrane - primjer studentskih jelovnika [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737496
N. Vukadinović, "Održivost u sustavu društvene prehrane - primjer studentskih jelovnika", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:737496