diplomski rad
Fizikalno-kemijska svojstva kore bundeve sušene hibridnim i vakuum sušenjem

Lučić, Matea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Kabinet za procese pripreme hrane

Citirajte ovaj rad

Lučić, M. (2023). Fizikalno-kemijska svojstva kore bundeve sušene hibridnim i vakuum sušenjem (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700857

Lučić, Matea. "Fizikalno-kemijska svojstva kore bundeve sušene hibridnim i vakuum sušenjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700857

Lučić, Matea. "Fizikalno-kemijska svojstva kore bundeve sušene hibridnim i vakuum sušenjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700857

Lučić, M. (2023). 'Fizikalno-kemijska svojstva kore bundeve sušene hibridnim i vakuum sušenjem', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700857

Lučić M. Fizikalno-kemijska svojstva kore bundeve sušene hibridnim i vakuum sušenjem [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700857

M. Lučić, "Fizikalno-kemijska svojstva kore bundeve sušene hibridnim i vakuum sušenjem", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700857

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.