Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Kabinet za procese pripreme hrane
Citirajte ovaj rad
Lučić, M. (2023). Fizikalno-kemijska svojstva kore bundeve sušene hibridnim i vakuum sušenjem (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700857
Lučić, Matea. "Fizikalno-kemijska svojstva kore bundeve sušene hibridnim i vakuum sušenjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700857
Lučić, Matea. "Fizikalno-kemijska svojstva kore bundeve sušene hibridnim i vakuum sušenjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700857
Lučić, M. (2023). 'Fizikalno-kemijska svojstva kore bundeve sušene hibridnim i vakuum sušenjem', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700857
Lučić M. Fizikalno-kemijska svojstva kore bundeve sušene hibridnim i vakuum sušenjem [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700857
M. Lučić, "Fizikalno-kemijska svojstva kore bundeve sušene hibridnim i vakuum sušenjem", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700857