Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za pakiranje hrane
Citirajte ovaj rad
Jančec, L. (2023). Trajnost banana s jestivom prevlakom od kitozana i proteina konoplje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075284
Jančec, Lucija. "Trajnost banana s jestivom prevlakom od kitozana i proteina konoplje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075284
Jančec, Lucija. "Trajnost banana s jestivom prevlakom od kitozana i proteina konoplje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075284
Jančec, L. (2023). 'Trajnost banana s jestivom prevlakom od kitozana i proteina konoplje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075284
Jančec L. Trajnost banana s jestivom prevlakom od kitozana i proteina konoplje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075284
L. Jančec, "Trajnost banana s jestivom prevlakom od kitozana i proteina konoplje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:075284