Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad
Pavić, K. (2023). Priprava, karakterizacija i primjena ekstrakta komine grožđa u niskotemperaturnim eutektičkim otapalima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:363828
Pavić, Klara. "Priprava, karakterizacija i primjena ekstrakta komine grožđa u niskotemperaturnim eutektičkim otapalima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:363828
Pavić, Klara. "Priprava, karakterizacija i primjena ekstrakta komine grožđa u niskotemperaturnim eutektičkim otapalima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:363828
Pavić, K. (2023). 'Priprava, karakterizacija i primjena ekstrakta komine grožđa u niskotemperaturnim eutektičkim otapalima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:363828
Pavić K. Priprava, karakterizacija i primjena ekstrakta komine grožđa u niskotemperaturnim eutektičkim otapalima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:363828
K. Pavić, "Priprava, karakterizacija i primjena ekstrakta komine grožđa u niskotemperaturnim eutektičkim otapalima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:363828