Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Španić, I. (2014). Utjecaj uvjeta pripreme na senzorska svojstva zelenog čaja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428071
Španić, Ivana. "Utjecaj uvjeta pripreme na senzorska svojstva zelenog čaja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428071
Španić, Ivana. "Utjecaj uvjeta pripreme na senzorska svojstva zelenog čaja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428071
Španić, I. (2014). 'Utjecaj uvjeta pripreme na senzorska svojstva zelenog čaja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428071
Španić I. Utjecaj uvjeta pripreme na senzorska svojstva zelenog čaja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 24.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428071
I. Španić, "Utjecaj uvjeta pripreme na senzorska svojstva zelenog čaja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428071