Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Klinar, M. (2023). Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u praćenju kvalitete i patvorenja maslinovog ulja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139516
Klinar, Magdalena. "Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u praćenju kvalitete i patvorenja maslinovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139516
Klinar, Magdalena. "Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u praćenju kvalitete i patvorenja maslinovog ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139516
Klinar, M. (2023). 'Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u praćenju kvalitete i patvorenja maslinovog ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139516
Klinar M. Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u praćenju kvalitete i patvorenja maslinovog ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139516
M. Klinar, "Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u praćenju kvalitete i patvorenja maslinovog ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139516