Utjecaj utišavanja klatrina na prijenos signala MAP kinaznog puta i prepoznavanje infekcije pomoću proteina MyD88 i IFI16 nakon infekcije adenovirusom tipa 26
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama
Citirajte ovaj rad
Lač, M. (2023). Utjecaj utišavanja klatrina na prijenos signala MAP kinaznog puta i prepoznavanje infekcije pomoću proteina MyD88 i IFI16 nakon infekcije adenovirusom tipa 26 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900941
Lač, Maša. "Utjecaj utišavanja klatrina na prijenos signala MAP kinaznog puta i prepoznavanje infekcije pomoću proteina MyD88 i IFI16 nakon infekcije adenovirusom tipa 26." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900941
Lač, Maša. "Utjecaj utišavanja klatrina na prijenos signala MAP kinaznog puta i prepoznavanje infekcije pomoću proteina MyD88 i IFI16 nakon infekcije adenovirusom tipa 26." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900941
Lač, M. (2023). 'Utjecaj utišavanja klatrina na prijenos signala MAP kinaznog puta i prepoznavanje infekcije pomoću proteina MyD88 i IFI16 nakon infekcije adenovirusom tipa 26', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900941
Lač M. Utjecaj utišavanja klatrina na prijenos signala MAP kinaznog puta i prepoznavanje infekcije pomoću proteina MyD88 i IFI16 nakon infekcije adenovirusom tipa 26 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900941
M. Lač, "Utjecaj utišavanja klatrina na prijenos signala MAP kinaznog puta i prepoznavanje infekcije pomoću proteina MyD88 i IFI16 nakon infekcije adenovirusom tipa 26", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:900941