diplomski rad
Proizvodnja šećernih alkohola s pomoću ne-Saccharomyces kvasaca

Burić, Branimir
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Burić, B. (2023). Proizvodnja šećernih alkohola s pomoću ne-Saccharomyces kvasaca (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756611

Burić, Branimir. "Proizvodnja šećernih alkohola s pomoću ne-Saccharomyces kvasaca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756611

Burić, Branimir. "Proizvodnja šećernih alkohola s pomoću ne-Saccharomyces kvasaca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756611

Burić, B. (2023). 'Proizvodnja šećernih alkohola s pomoću ne-Saccharomyces kvasaca', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756611

Burić B. Proizvodnja šećernih alkohola s pomoću ne-Saccharomyces kvasaca [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 12.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756611

B. Burić, "Proizvodnja šećernih alkohola s pomoću ne-Saccharomyces kvasaca", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756611

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.