Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za organsku kemiju
Citirajte ovaj rad
Volar, M. (2023). Značaj infracrvene spektroskopije s Fourierovom transformacijom (FTIR) u mikrobiologiji i analizi hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:753572
Volar, Magdalena. "Značaj infracrvene spektroskopije s Fourierovom transformacijom (FTIR) u mikrobiologiji i analizi hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:753572
Volar, Magdalena. "Značaj infracrvene spektroskopije s Fourierovom transformacijom (FTIR) u mikrobiologiji i analizi hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:753572
Volar, M. (2023). 'Značaj infracrvene spektroskopije s Fourierovom transformacijom (FTIR) u mikrobiologiji i analizi hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:753572
Volar M. Značaj infracrvene spektroskopije s Fourierovom transformacijom (FTIR) u mikrobiologiji i analizi hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:753572
M. Volar, "Značaj infracrvene spektroskopije s Fourierovom transformacijom (FTIR) u mikrobiologiji i analizi hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:753572