Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Marinčić, M. (2015). Određivanje ukupnih fenola i antocijana u komini grožđa sorte Merlot (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540746
Marinčić, Marina. "Određivanje ukupnih fenola i antocijana u komini grožđa sorte Merlot." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540746
Marinčić, Marina. "Određivanje ukupnih fenola i antocijana u komini grožđa sorte Merlot." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540746
Marinčić, M. (2015). 'Određivanje ukupnih fenola i antocijana u komini grožđa sorte Merlot', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540746
Marinčić M. Određivanje ukupnih fenola i antocijana u komini grožđa sorte Merlot [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540746
M. Marinčić, "Određivanje ukupnih fenola i antocijana u komini grožđa sorte Merlot", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540746