diplomski rad
Adhezijska svojstva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka

Hrsan, Jana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Hrsan, J. (2023). Adhezijska svojstva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:309711

Hrsan, Jana. "Adhezijska svojstva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:309711

Hrsan, Jana. "Adhezijska svojstva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:309711

Hrsan, J. (2023). 'Adhezijska svojstva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:309711

Hrsan J. Adhezijska svojstva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:309711

J. Hrsan, "Adhezijska svojstva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:309711

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.