Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Hrsan, J. (2023). Adhezijska svojstva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:309711
Hrsan, Jana. "Adhezijska svojstva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:309711
Hrsan, Jana. "Adhezijska svojstva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:309711
Hrsan, J. (2023). 'Adhezijska svojstva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:309711
Hrsan J. Adhezijska svojstva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:309711
J. Hrsan, "Adhezijska svojstva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:309711