prikaz prve stranice dokumenta Izolacija fenolnih spojeva iz lista borovnice primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima (MAE)
Rad nije dostupan
diplomski rad
Izolacija fenolnih spojeva iz lista borovnice primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima (MAE)

Martinović, Katja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese sušenja i praćenje stabilnosti biološki aktivnih spojeva

Citirajte ovaj rad

Martinović, K. (2023). Izolacija fenolnih spojeva iz lista borovnice primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima (MAE) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286205

Martinović, Katja. "Izolacija fenolnih spojeva iz lista borovnice primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima (MAE)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286205

Martinović, Katja. "Izolacija fenolnih spojeva iz lista borovnice primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima (MAE)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286205

Martinović, K. (2023). 'Izolacija fenolnih spojeva iz lista borovnice primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima (MAE)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286205

Martinović K. Izolacija fenolnih spojeva iz lista borovnice primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima (MAE) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286205

K. Martinović, "Izolacija fenolnih spojeva iz lista borovnice primjenom ekstrakcije potpomognute mikrovalovima (MAE)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:286205

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.