Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za opće programe Laboratorij za održivi razvoj
Citirajte ovaj rad
Švaljek, S. L. (2023). Razvoj funkcionalnih proizvoda na bazi rajčice uz dodatak kanabidiola (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:424496
Švaljek, Silvija Lea. "Razvoj funkcionalnih proizvoda na bazi rajčice uz dodatak kanabidiola." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:424496
Švaljek, Silvija Lea. "Razvoj funkcionalnih proizvoda na bazi rajčice uz dodatak kanabidiola." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:424496
Švaljek, S. L. (2023). 'Razvoj funkcionalnih proizvoda na bazi rajčice uz dodatak kanabidiola', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:424496
Švaljek SL. Razvoj funkcionalnih proizvoda na bazi rajčice uz dodatak kanabidiola [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:424496
S. L. Švaljek, "Razvoj funkcionalnih proizvoda na bazi rajčice uz dodatak kanabidiola", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:424496