Priprema i karakterizacija ekstrakta lavande u prirodnom niskotemperaturnom eutektičkom otapalu te ispitivanje njegovog utjecaja na stabilnost voćnih pločica na bazi komine grožđa
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad
Tolić, L. (2024). Priprema i karakterizacija ekstrakta lavande u prirodnom niskotemperaturnom eutektičkom otapalu te ispitivanje njegovog utjecaja na stabilnost voćnih pločica na bazi komine grožđa (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077582
Tolić, Laura. "Priprema i karakterizacija ekstrakta lavande u prirodnom niskotemperaturnom eutektičkom otapalu te ispitivanje njegovog utjecaja na stabilnost voćnih pločica na bazi komine grožđa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077582
Tolić, Laura. "Priprema i karakterizacija ekstrakta lavande u prirodnom niskotemperaturnom eutektičkom otapalu te ispitivanje njegovog utjecaja na stabilnost voćnih pločica na bazi komine grožđa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077582
Tolić, L. (2024). 'Priprema i karakterizacija ekstrakta lavande u prirodnom niskotemperaturnom eutektičkom otapalu te ispitivanje njegovog utjecaja na stabilnost voćnih pločica na bazi komine grožđa', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077582
Tolić L. Priprema i karakterizacija ekstrakta lavande u prirodnom niskotemperaturnom eutektičkom otapalu te ispitivanje njegovog utjecaja na stabilnost voćnih pločica na bazi komine grožđa [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077582
L. Tolić, "Priprema i karakterizacija ekstrakta lavande u prirodnom niskotemperaturnom eutektičkom otapalu te ispitivanje njegovog utjecaja na stabilnost voćnih pločica na bazi komine grožđa", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077582