Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Kupfer, S. (2024). Utjecaj predtretmana inovativnim tehnologijama na aktivnost polifenol oksidaze i peroksidaze u tijestu maslina sorte levantinka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442425
Kupfer, Sandra. "Utjecaj predtretmana inovativnim tehnologijama na aktivnost polifenol oksidaze i peroksidaze u tijestu maslina sorte levantinka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442425
Kupfer, Sandra. "Utjecaj predtretmana inovativnim tehnologijama na aktivnost polifenol oksidaze i peroksidaze u tijestu maslina sorte levantinka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442425
Kupfer, S. (2024). 'Utjecaj predtretmana inovativnim tehnologijama na aktivnost polifenol oksidaze i peroksidaze u tijestu maslina sorte levantinka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442425
Kupfer S. Utjecaj predtretmana inovativnim tehnologijama na aktivnost polifenol oksidaze i peroksidaze u tijestu maslina sorte levantinka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442425
S. Kupfer, "Utjecaj predtretmana inovativnim tehnologijama na aktivnost polifenol oksidaze i peroksidaze u tijestu maslina sorte levantinka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442425