Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad
Novački, M. (2024). Proces spontane fermentacije kiselog tijesta od ječmenog i zobenog brašna (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070138
Novački, Magdalena. "Proces spontane fermentacije kiselog tijesta od ječmenog i zobenog brašna." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070138
Novački, Magdalena. "Proces spontane fermentacije kiselog tijesta od ječmenog i zobenog brašna." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070138
Novački, M. (2024). 'Proces spontane fermentacije kiselog tijesta od ječmenog i zobenog brašna', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070138
Novački M. Proces spontane fermentacije kiselog tijesta od ječmenog i zobenog brašna [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070138
M. Novački, "Proces spontane fermentacije kiselog tijesta od ječmenog i zobenog brašna", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070138