završni rad
Kvantitativni modeli namirnica i obroka

Darija Hrnjkaš (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad...

Hrnjkaš, D. (2014). Kvantitativni modeli namirnica i obroka (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:183968

Hrnjkaš, Darija. "Kvantitativni modeli namirnica i obroka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:183968

Hrnjkaš, Darija. "Kvantitativni modeli namirnica i obroka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:183968

Hrnjkaš, D. (2014). 'Kvantitativni modeli namirnica i obroka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:183968

Hrnjkaš D. Kvantitativni modeli namirnica i obroka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:183968

D. Hrnjkaš, "Kvantitativni modeli namirnica i obroka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:183968