Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Babić, E. (2024). Zablude o prehrani tijekom dojenja: usporedba znanja dojilja i zdravstvenih radnika (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:023110
Babić, Ema. "Zablude o prehrani tijekom dojenja: usporedba znanja dojilja i zdravstvenih radnika." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:023110
Babić, Ema. "Zablude o prehrani tijekom dojenja: usporedba znanja dojilja i zdravstvenih radnika." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:023110
Babić, E. (2024). 'Zablude o prehrani tijekom dojenja: usporedba znanja dojilja i zdravstvenih radnika', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:023110
Babić E. Zablude o prehrani tijekom dojenja: usporedba znanja dojilja i zdravstvenih radnika [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 23.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:023110
E. Babić, "Zablude o prehrani tijekom dojenja: usporedba znanja dojilja i zdravstvenih radnika", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:023110