Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Martinović, P. (2024). Prilagodba na uvjete liofilizacije i antioksidacijski potencijal Levilactobacillus brevis sojeva (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:108889
Martinović, Petra. "Prilagodba na uvjete liofilizacije i antioksidacijski potencijal Levilactobacillus brevis sojeva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:108889
Martinović, Petra. "Prilagodba na uvjete liofilizacije i antioksidacijski potencijal Levilactobacillus brevis sojeva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:108889
Martinović, P. (2024). 'Prilagodba na uvjete liofilizacije i antioksidacijski potencijal Levilactobacillus brevis sojeva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:108889
Martinović P. Prilagodba na uvjete liofilizacije i antioksidacijski potencijal Levilactobacillus brevis sojeva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:108889
P. Martinović, "Prilagodba na uvjete liofilizacije i antioksidacijski potencijal Levilactobacillus brevis sojeva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:108889