završni rad
Komparativne prednosti različitih vrsta sirila u sirarstvu

Jurić, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Jurić, L. (2024). Komparativne prednosti različitih vrsta sirila u sirarstvu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335862

Jurić, Lucija. "Komparativne prednosti različitih vrsta sirila u sirarstvu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335862

Jurić, Lucija. "Komparativne prednosti različitih vrsta sirila u sirarstvu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335862

Jurić, L. (2024). 'Komparativne prednosti različitih vrsta sirila u sirarstvu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335862

Jurić L. Komparativne prednosti različitih vrsta sirila u sirarstvu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335862

L. Jurić, "Komparativne prednosti različitih vrsta sirila u sirarstvu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:335862

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.