Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Puškaš, D. (2024). Primjena biljaka, kvasca Saccharomyces cerevisiae, algi i bakterija u proizvodnji jestivih cjepiva (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:543702
Puškaš, Dora. "Primjena biljaka, kvasca Saccharomyces cerevisiae, algi i bakterija u proizvodnji jestivih cjepiva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:543702
Puškaš, Dora. "Primjena biljaka, kvasca Saccharomyces cerevisiae, algi i bakterija u proizvodnji jestivih cjepiva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:543702
Puškaš, D. (2024). 'Primjena biljaka, kvasca Saccharomyces cerevisiae, algi i bakterija u proizvodnji jestivih cjepiva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:543702
Puškaš D. Primjena biljaka, kvasca Saccharomyces cerevisiae, algi i bakterija u proizvodnji jestivih cjepiva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:543702
D. Puškaš, "Primjena biljaka, kvasca Saccharomyces cerevisiae, algi i bakterija u proizvodnji jestivih cjepiva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:543702