Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Javorsky, N. (2024). Bioaktivna i senzorska svojstva napitaka i nusproizvoda kave (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954493
Javorsky, Nina. "Bioaktivna i senzorska svojstva napitaka i nusproizvoda kave." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954493
Javorsky, Nina. "Bioaktivna i senzorska svojstva napitaka i nusproizvoda kave." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954493
Javorsky, N. (2024). 'Bioaktivna i senzorska svojstva napitaka i nusproizvoda kave', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954493
Javorsky N. Bioaktivna i senzorska svojstva napitaka i nusproizvoda kave [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954493
N. Javorsky, "Bioaktivna i senzorska svojstva napitaka i nusproizvoda kave", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954493