prikaz prve stranice dokumenta Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u četiri sorte jabuka
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u četiri sorte jabuka

Milešević, Marina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Milešević, M. (2014). Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u četiri sorte jabuka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422655

Milešević, Marina. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u četiri sorte jabuka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422655

Milešević, Marina. "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u četiri sorte jabuka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422655

Milešević, M. (2014). 'Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u četiri sorte jabuka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422655

Milešević M. Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u četiri sorte jabuka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422655

M. Milešević, "Određivanje ukupnih fenola i antioksidacijskog kapaciteta u četiri sorte jabuka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422655

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.