Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za pakiranje hrane
Citirajte ovaj rad
Kraljević, T. (2024). Karakterizacija jestivih prevlaka od pektina i karboksimetil celuloze s dodatkom eteričnog ulja komorača i primjena na minimalno procesirani krumpir (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518382
Kraljević, Tena. "Karakterizacija jestivih prevlaka od pektina i karboksimetil celuloze s dodatkom eteričnog ulja komorača i primjena na minimalno procesirani krumpir." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518382
Kraljević, Tena. "Karakterizacija jestivih prevlaka od pektina i karboksimetil celuloze s dodatkom eteričnog ulja komorača i primjena na minimalno procesirani krumpir." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518382
Kraljević, T. (2024). 'Karakterizacija jestivih prevlaka od pektina i karboksimetil celuloze s dodatkom eteričnog ulja komorača i primjena na minimalno procesirani krumpir', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 30.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518382
Kraljević T. Karakterizacija jestivih prevlaka od pektina i karboksimetil celuloze s dodatkom eteričnog ulja komorača i primjena na minimalno procesirani krumpir [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 30.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518382
T. Kraljević, "Karakterizacija jestivih prevlaka od pektina i karboksimetil celuloze s dodatkom eteričnog ulja komorača i primjena na minimalno procesirani krumpir", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518382