Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Gabelić, S. (2024). Rast i preživljavanje probiotičkih bakterija u fermentiranim napitcima od zobi i riže (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:708076
Gabelić, Sara. "Rast i preživljavanje probiotičkih bakterija u fermentiranim napitcima od zobi i riže." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:708076
Gabelić, Sara. "Rast i preživljavanje probiotičkih bakterija u fermentiranim napitcima od zobi i riže." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:708076
Gabelić, S. (2024). 'Rast i preživljavanje probiotičkih bakterija u fermentiranim napitcima od zobi i riže', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:708076
Gabelić S. Rast i preživljavanje probiotičkih bakterija u fermentiranim napitcima od zobi i riže [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:708076
S. Gabelić, "Rast i preživljavanje probiotičkih bakterija u fermentiranim napitcima od zobi i riže", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:708076