Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Valentić, D. (2024). Procjena zadovoljstva hospitaliziranih pacijenata bolničkom dijetom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:149343
Valentić, Dorotea. "Procjena zadovoljstva hospitaliziranih pacijenata bolničkom dijetom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:149343
Valentić, Dorotea. "Procjena zadovoljstva hospitaliziranih pacijenata bolničkom dijetom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:149343
Valentić, D. (2024). 'Procjena zadovoljstva hospitaliziranih pacijenata bolničkom dijetom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:149343
Valentić D. Procjena zadovoljstva hospitaliziranih pacijenata bolničkom dijetom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 21.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:149343
D. Valentić, "Procjena zadovoljstva hospitaliziranih pacijenata bolničkom dijetom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:149343