diplomski rad
Udio proteina i prolina u različitim vrstama meda

Škrtić, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Škrtić, P. (2023). Udio proteina i prolina u različitim vrstama meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:493929

Škrtić, Petra. "Udio proteina i prolina u različitim vrstama meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:493929

Škrtić, Petra. "Udio proteina i prolina u različitim vrstama meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:493929

Škrtić, P. (2023). 'Udio proteina i prolina u različitim vrstama meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:493929

Škrtić P. Udio proteina i prolina u različitim vrstama meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:493929

P. Škrtić, "Udio proteina i prolina u različitim vrstama meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:493929

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.