Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Ušaj, V. (2024). Oznaka „Plavi ceker“ kroz sustav vrednovanja namirnica životinjskog podrijetla (Završni specijalistički). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622749
Ušaj, Vanja. "Oznaka „Plavi ceker“ kroz sustav vrednovanja namirnica životinjskog podrijetla." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622749
Ušaj, Vanja. "Oznaka „Plavi ceker“ kroz sustav vrednovanja namirnica životinjskog podrijetla." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622749
Ušaj, V. (2024). 'Oznaka „Plavi ceker“ kroz sustav vrednovanja namirnica životinjskog podrijetla', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622749
Ušaj V. Oznaka „Plavi ceker“ kroz sustav vrednovanja namirnica životinjskog podrijetla [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 13.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622749
V. Ušaj, "Oznaka „Plavi ceker“ kroz sustav vrednovanja namirnica životinjskog podrijetla", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622749