završni specijalistički
Oznaka „Plavi ceker“ kroz sustav vrednovanja namirnica životinjskog podrijetla

Ušaj, Vanja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Ušaj, V. (2024). Oznaka „Plavi ceker“ kroz sustav vrednovanja namirnica životinjskog podrijetla (Završni specijalistički). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622749

Ušaj, Vanja. "Oznaka „Plavi ceker“ kroz sustav vrednovanja namirnica životinjskog podrijetla." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622749

Ušaj, Vanja. "Oznaka „Plavi ceker“ kroz sustav vrednovanja namirnica životinjskog podrijetla." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622749

Ušaj, V. (2024). 'Oznaka „Plavi ceker“ kroz sustav vrednovanja namirnica životinjskog podrijetla', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622749

Ušaj V. Oznaka „Plavi ceker“ kroz sustav vrednovanja namirnica životinjskog podrijetla [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 13.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622749

V. Ušaj, "Oznaka „Plavi ceker“ kroz sustav vrednovanja namirnica životinjskog podrijetla", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622749

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.