Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Demo, L. (2025). Analiza fizikalno-kemijskih svojstava određenih uniflornih vrsta meda – sezona 2024 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:228541
Demo, Luka. "Analiza fizikalno-kemijskih svojstava određenih uniflornih vrsta meda – sezona 2024." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:228541
Demo, Luka. "Analiza fizikalno-kemijskih svojstava određenih uniflornih vrsta meda – sezona 2024." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:228541
Demo, L. (2025). 'Analiza fizikalno-kemijskih svojstava određenih uniflornih vrsta meda – sezona 2024', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:228541
Demo L. Analiza fizikalno-kemijskih svojstava određenih uniflornih vrsta meda – sezona 2024 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2025 [pristupljeno 26.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:228541
L. Demo, "Analiza fizikalno-kemijskih svojstava određenih uniflornih vrsta meda – sezona 2024", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2025. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:228541