Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Blažević, I. (2025). Procjena nutritivnog statusa i unosa ultra-procesirane hrane kod adolescenata s Crohnovom bolešću (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490166
Blažević, Ivana. "Procjena nutritivnog statusa i unosa ultra-procesirane hrane kod adolescenata s Crohnovom bolešću." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490166
Blažević, Ivana. "Procjena nutritivnog statusa i unosa ultra-procesirane hrane kod adolescenata s Crohnovom bolešću." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490166
Blažević, I. (2025). 'Procjena nutritivnog statusa i unosa ultra-procesirane hrane kod adolescenata s Crohnovom bolešću', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490166
Blažević I. Procjena nutritivnog statusa i unosa ultra-procesirane hrane kod adolescenata s Crohnovom bolešću [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2025 [pristupljeno 07.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490166
I. Blažević, "Procjena nutritivnog statusa i unosa ultra-procesirane hrane kod adolescenata s Crohnovom bolešću", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2025. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490166