Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad
Pleša, I. (2014). Usporedna analiza kruhova bez glutena proizvedenih iz bijelog brašna i brašna miješanih žitarica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:276808
Pleša, Ivana. "Usporedna analiza kruhova bez glutena proizvedenih iz bijelog brašna i brašna miješanih žitarica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:276808
Pleša, Ivana. "Usporedna analiza kruhova bez glutena proizvedenih iz bijelog brašna i brašna miješanih žitarica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:276808
Pleša, I. (2014). 'Usporedna analiza kruhova bez glutena proizvedenih iz bijelog brašna i brašna miješanih žitarica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:276808
Pleša I. Usporedna analiza kruhova bez glutena proizvedenih iz bijelog brašna i brašna miješanih žitarica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:276808
I. Pleša, "Usporedna analiza kruhova bez glutena proizvedenih iz bijelog brašna i brašna miješanih žitarica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:276808