diplomski rad
Funkcionalna svojstva bobičastog voća

Melita Jelovečki (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Jelovečki, M. (2014). Funkcionalna svojstva bobičastog voća (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886852

Jelovečki, Melita. "Funkcionalna svojstva bobičastog voća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886852

Jelovečki, Melita. "Funkcionalna svojstva bobičastog voća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886852

Jelovečki, M. (2014). 'Funkcionalna svojstva bobičastog voća', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886852

Jelovečki M. Funkcionalna svojstva bobičastog voća [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886852

M. Jelovečki, "Funkcionalna svojstva bobičastog voća", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886852