diplomski rad
Struktura i svojstva ultrazvukom modificiranog pšeničnog škroba

Tamara Milinković (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Milinković, T. (2014). Struktura i svojstva ultrazvukom modificiranog pšeničnog škroba (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497143

Milinković, Tamara. "Struktura i svojstva ultrazvukom modificiranog pšeničnog škroba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497143

Milinković, Tamara. "Struktura i svojstva ultrazvukom modificiranog pšeničnog škroba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497143

Milinković, T. (2014). 'Struktura i svojstva ultrazvukom modificiranog pšeničnog škroba', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497143

Milinković T. Struktura i svojstva ultrazvukom modificiranog pšeničnog škroba [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497143

T. Milinković, "Struktura i svojstva ultrazvukom modificiranog pšeničnog škroba", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:497143