diplomski rad
Određivanje primarne arome u moštu Pošipa

Josipa Holjevac (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad...

Holjevac, J. (2014). Određivanje primarne arome u moštu Pošipa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:430608

Holjevac, Josipa. "Određivanje primarne arome u moštu Pošipa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:430608

Holjevac, Josipa. "Određivanje primarne arome u moštu Pošipa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:430608

Holjevac, J. (2014). 'Određivanje primarne arome u moštu Pošipa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:430608

Holjevac J. Određivanje primarne arome u moštu Pošipa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:430608

J. Holjevac, "Određivanje primarne arome u moštu Pošipa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:430608