prikaz prve stranice dokumenta Određivanje primarne arome u moštu Pošipa
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje primarne arome u moštu Pošipa

Holjevac, Josipa
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Holjevac, J. (2014). Određivanje primarne arome u moštu Pošipa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:430608

Holjevac, Josipa. "Određivanje primarne arome u moštu Pošipa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:430608

Holjevac, Josipa. "Određivanje primarne arome u moštu Pošipa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:430608

Holjevac, J. (2014). 'Određivanje primarne arome u moštu Pošipa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:430608

Holjevac J. Određivanje primarne arome u moštu Pošipa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:430608

J. Holjevac, "Određivanje primarne arome u moštu Pošipa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:430608

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.