Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Hviezd, K. (2014). Utjecaj kisika i ugljikovog dioksida na rast i aktivnost bakterije mliječne kiseline Lactobacillus coryniformis subsp. torquens DSM 20004T (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:318898
Hviezd, Katarina. "Utjecaj kisika i ugljikovog dioksida na rast i aktivnost bakterije mliječne kiseline Lactobacillus coryniformis subsp. torquens DSM 20004T." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:318898
Hviezd, Katarina. "Utjecaj kisika i ugljikovog dioksida na rast i aktivnost bakterije mliječne kiseline Lactobacillus coryniformis subsp. torquens DSM 20004T." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:318898
Hviezd, K. (2014). 'Utjecaj kisika i ugljikovog dioksida na rast i aktivnost bakterije mliječne kiseline Lactobacillus coryniformis subsp. torquens DSM 20004T', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:318898
Hviezd K. Utjecaj kisika i ugljikovog dioksida na rast i aktivnost bakterije mliječne kiseline Lactobacillus coryniformis subsp. torquens DSM 20004T [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:318898
K. Hviezd, "Utjecaj kisika i ugljikovog dioksida na rast i aktivnost bakterije mliječne kiseline Lactobacillus coryniformis subsp. torquens DSM 20004T", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:318898