diplomski rad
Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine

Maja Cvetnić (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad...

Cvetnić, M. (2015). Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:935511

Cvetnić, Maja. "Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:935511

Cvetnić, Maja. "Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:935511

Cvetnić, M. (2015). 'Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:935511

Cvetnić M. Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:935511

M. Cvetnić, "Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:935511