prikaz prve stranice dokumenta Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča

Hržina, Kristina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Hržina, K. (2014). Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758

Hržina, Kristina. "Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758

Hržina, Kristina. "Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758

Hržina, K. (2014). 'Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758

Hržina K. Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758

K. Hržina, "Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.