Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Knezović, N. (2014). Sastav sirovog sojinog ulja proizvedenog iz novih kultivara (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457348
Knezović, Nina. "Sastav sirovog sojinog ulja proizvedenog iz novih kultivara." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457348
Knezović, Nina. "Sastav sirovog sojinog ulja proizvedenog iz novih kultivara." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457348
Knezović, N. (2014). 'Sastav sirovog sojinog ulja proizvedenog iz novih kultivara', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457348
Knezović N. Sastav sirovog sojinog ulja proizvedenog iz novih kultivara [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457348
N. Knezović, "Sastav sirovog sojinog ulja proizvedenog iz novih kultivara", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457348