Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Barić, T. (2014). Utjecaj vrste ambalaže na očuvanje organoleptičkih svojstava piva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:023678
Barić, Tomislav. "Utjecaj vrste ambalaže na očuvanje organoleptičkih svojstava piva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:023678
Barić, Tomislav. "Utjecaj vrste ambalaže na očuvanje organoleptičkih svojstava piva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:023678
Barić, T. (2014). 'Utjecaj vrste ambalaže na očuvanje organoleptičkih svojstava piva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:023678
Barić T. Utjecaj vrste ambalaže na očuvanje organoleptičkih svojstava piva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:023678
T. Barić, "Utjecaj vrste ambalaže na očuvanje organoleptičkih svojstava piva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:023678