Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Ljubić, A. (2014). Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788
Ljubić, Anita. "Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788
Ljubić, Anita. "Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788
Ljubić, A. (2014). 'Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788
Ljubić A. Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788
A. Ljubić, "Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788