diplomski rad
Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima

Anita Ljubić (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Ljubić, A. (2014). Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788

Ljubić, Anita. "Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788

Ljubić, Anita. "Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788

Ljubić, A. (2014). 'Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788

Ljubić A. Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788

A. Ljubić, "Bioaktivni potencijal i senzorska svojstva napitaka na bazi kozjeg mlijeka obogaćenih biljnim ekstraktima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:465788